Naslovna | O nama > O nama

O nama

 

Poštovani partneri, objedinjujući tradicionalne recepte i iskustvo, stvorili smo firmu, koja je samostalna u svim segmentima poslovanja i koja neposredno utiče na odabir kvalitetne hrane potrošača.

 

Pridržavajući se HACCP standarda, Sanos Lino nudi širok asortiman visoko-kvalitetnih proizvoda od mangulice, poput šunke, čvaraka, kobasice, masti, kulena, pečenice, slanine, suvog vrata itd. U ponudi je i sveže meso mangulice, od kojeg kulinari i ljubitelji gastronomije mogu napraviti ukusne, hranljive i zdrave specijalitete.

 

Mangulice uzgajamo na sopstvenoj farmi, na prirodan način, bez tretiranja antibioticoma i ne hranimo ih sojom.

 

Od prirodne metode uzgoja mangulica, preko tradicionalne proizvodnje i savršene recepture, dolazi se do najkvalitetnijih proizvoda, koji odgovaraju ukusima savremenog potrošača.

 

Sanos Lino proizvodi prodaju se u više gradova širom Srbije. Među našim poslovnim partnerima nalaze se male trgovine, restorani, kao i veliki trgovinski lanci. Prvenstveno nam je važno da su poslovni partneri, kao i potrošači zadovoljni kvalitetom. Na domaćem tržištu poslujemo dugi niz godina i za to vreme smo svojim kvalitetom stekli poverenje naših korisnika, o čemu svedoče brojna priznanja, sa raznih manifestacija.

 

Ovaj sajt je stvoren kako bismo u malom prikazali naš asortiman i aktivnosti.

 

Sanos Lino želi da Vam bude veran prijatelj i poslovni partner, uz dugoročnu saradnju.